Les lleis de la frontera

Les lleis de la frontera.

Editorial:
ROSADELSVENTS
Año de edición:
Materia
Ficcion moderna y contemporanea
ISBN:
978-84-01-38865-1
Páginas:
400
Colección:
O.VARIAS
21,90 €
incluido
En stock 24/48 h
Añadir a la cesta

Vet aquí una furiosa història d'amor i desamor, d'impostures i violència, de lleialtats i traïcions, d'enigmes sense resoldre i venjances inesperades.

Vet aquí una furiosa història d'amor i desamor, d'impostures i violència, de lleialtats i traïcions, d'enigmes sense resoldre i venjances inesperades.

A l'estiu de 1978, quan Espanya encara no ha sortit del franquisme i no comença a entrar encara a la democràcia, i les fronteres socials i morals semblen més poroses que mai, un adolescent anomenat Ignacio Cañas coneix per casualitat el Zarco i la Tere, dos delinqüents de la seva mateixa edat, i aquesta trobada canviarà per sempre la seva vida. Trenta anys després, un escriptor rep l'encàrrec d'escriure un llibre sobre el Zarco, convertit en un mite de la delinqüència juvenil de la Transició, però el que l'escriptor acaba trobant no és la veritat concreta del Zarco, sinó una veritat imprevista i universal, que ens incumbeix a tots.

Així, a través d'un relat que no dóna cap instant de treva i que amaga una complexitat extraordinària sota una superfície transparent, la novel·la esdevé una apassionada indagació sobre els límits de la nostra llibertat, sobre les motivacions inescrutables dels nostres actes i sobre la naturalesa inaprehensible de la veritat. També confirma Javier Cercas com una de les figures indispensables de la narrativa europea contemporània.

Ressenyes:
-Una obra mestra de la narrativa.-
Alberto Manguel, La Repubblica

-Dir que aquesta novel·la tracta sobre delinqüents juvenils és com dir que Guerra i pau tracta sobre Rússia. Es beu com si fos aigua, però la digestió és lenta.-
Enric González, Jot Down

-Una novel·la nítida i complexa, trepidant i melancòlica.-
José Carlos Mainer, El País

-Una novel·la excel·lent.-
J.M. Pozuelo Yvancos, ABC

Otros libros del autor