Projecte rosie,el

Projecte rosie,el.

Editorial:
EDICIONS LA CAMPANA CATALAN
Año de edición:
ISBN:
978-84-96735-91-0
Páginas:
352
Colección:
PDTE. COLECCION
18,00 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

El Don Tillman pensa casar-se aviat.
Però encara no sap amb qui.
El Projecte Dona per Tota la Vida resoldrà el problema. El Don, amb una síndrome dÆAsperger no diagnositcada que el converteix en una persona molt organitzada i sistemàtica, però incapaç de tenir relacions socials normals, ha dissenyat un qüestionari de setze pàgines per trobar la parella perfecta, que evidentment no serà ni cambrera, ni fumadora, ni bevedora, ni impuntual.
La ROSIE és tot això. I també és impetuosa, intel.ligent
i guapíssima. I està intentant descobrir qui és el seu pare biològic. En això sí que el Don, professor de genètica, segurament la podrà ajudar.
El Projecte Dona per Tota la Vida li ensenya al Don unes quantes coses que no sÆesperava. Per què la llargada del lòbul de lÆorella no serveix com a indicador de lÆatracció sexual. Per què a Nova York els gelats tenen un altre gust. Per què no ha aconseguit mai tenir una segona cita amb ningú. I per què, per molts esforços científics que facis, no trobes mai lÆamor. És lÆamor qui et troba a tu.
SÆestà traduint a 37 llengües i Sony Pictures en prepara ja una adaptació al cinema.
-Per moltes riallades que provoqui aquesta meravellosa novel.la, El Projecte Rosie és una seriosa reflexió sobre la necessitat que tenim
de trobar companyia i una identitat pròpia.-
John Boyne, autor dÆEl pijama de ratlles

Otros libros del autor